Productinformatie

Ons “advies hotel met 1 ster” heeft een basis van een geveerde boxspring. Gecombineerd met een Parador of Corsica matras.

De boxspring bestaat uit een dik frame van vurenhout, gecombineerd met meubelplaat (dikte ca. 25 mm). Daarop zit het unieke veersysteem, wat voor deze boxspring een dubbel geharde bonell veer is. Het binnenwerk is voorzien van ca. 140 dubbel geharde veren per m2, die allemaal met elkaar in verbinding staan. Dit alles is ingeschuimd met SG 40 polyether en fiberfill. De hoogte van deze geveerde boxspring is ongeveer 23 cm. Kraken is onmogelijk bij deze boxspring door de goed verende en ventilerende constructie. Deze boxspring is 100% geschikt voor projectmatig gebruik en daarmee uitstekend voor hotels met 1 ster.

Keuze uit twee matrassen

a. Bonell matras ‘Parador’:

 • Veersysteem: Lichtgewicht dubbel gehard 5-slags bonel 2,2 mm
 • Aantal veren: 140 dubbel geharde veren per m2
 • Dikte:             20 cm
 • Afwerking:      3 cm SG40 Polyeter, volledig doorgestikt met beide zijden dioleen.
 • Kenmerk:      Non-allergeen
 • Gewicht:        tot 80 kg

Het binnenwerk bestaat uit een groot aantal stalen veren die allemaal met elkaar in verbinding staan. Doordat de veren een zandlopervorm hebben, is het matras veerkrachtig en voelt het stevig aan. Het matras geeft meer weerstand op het moment dat de veren in het matras belast worden. Bonell matrassen hebben een goede vocht regulatie en ventileren uitmuntend. Door deze eigenschappen krijgt de gebruiker het niet snel warm. Dit matras is dan ook uitermate geschikt voor mensen die veel transpireren of vocht verliezen. Deze bijzondere eigenschap maakt het extra hygiënisch voor geschikt voor project/hotel gebruik. Het matras is carré gestept en voorzien van handgrepen. Het Parador matras is geschikt voor een gewichtsklasse tot 80 kg.

(aanvullende informatie over de Parador matras)

b. Silver-line pocketveer matras ‘Corsica’:

 • Veersysteem: 5-slags pocket 5 zone
 • Aantal veren: 300 dubbel geharde veren per m2
 • Dikte:             20 cm
 • Afwerking:      3 cm SG40 Polyeter, dubbeldoek stretch hoes met Aloë Vera doorgestikt met  dioleen
 • Kenmerk:      Non-allergeen
 • Gewicht:        soepel tot 80 kg  stevig tot 120 kg

De Corsica is een aan te bevelen matras voor ieder hotel, vanwege het grote aantal verschillende mensen dat hier thuis ook op slaapt.  Ritssluitingen aan vier zijden. Een pocketveer matras bestaat uit losse op zichzelf staande tonvormige veren, die in afzonderlijke zakjes verpakt zijn. Dit matras geeft het lichaam optimale ondersteuning, omdat de veren in staat zijn afzonderlijk op het lichaamsgewicht te reageren. Dit matras heeft een goede ventilatie en uitmuntende vochtregulatie. Daardoor is dit matras geschikt voor project/hotel gebruik. De Corsica is verkrijgbaar in de comfortklasse soepel of stevig.

(aanvullende informatie over de Silver-line pocketveer matras Corsica)

Liever een andere set?

Bekijk ook eens ons advies voor een hotel wat één ster meer of juist minder heeft door op één van de onderstaande buttons te klikken.

ster-0-5-hethotelbed ster-2-5-hethotelbed

Advies in beeld!

Vraag nu uw offerte aan!

Alle velden met een * zijn verplichte velden.

advies hotel 1 ster