Productinformatie

Ons “advies hotel met 2 sterren” heeft een basis van een geveerde boxspring. Gecombineerd met een Corsica of Elite matras.

De boxspring bestaat uit een dik frame van vurenhout dat gecombineerd is met meubelplaat (dikte ca. 25 mm). Daarop zit het unieke veersysteem, wat voor deze boxspring een dubbel geharde bonell veer is. Het binnenwerk is voorzien van ca. 140 dubbel geharde veren per m2, die allemaal met elkaar in verbinding staan. Dit alles is ingeschuimd met SG 40 polyether en fiberfill. De hoogte van deze geveerde box is ongeveer 23 cm. Kraken is onmogelijk bij deze boxspring door de goed verende en ventilerende constructie. Deze boxspring is 100% geschikt voor projectmatig gebruik en daarmee uitstekend voor hotels met 2 sterren.

Keuze uit twee matrassen

a. Silver-Line pocketveer matras ‘Corsica’:

 • Veersysteem: 5-slags pocket 5 zone
 • Aantal veren:  300 dubbel geharde veren per m2
 • Dikte:                20 cm
 • Afwerking:      3 cm SG40 Polyeter, dubbeldoek stretch hoes met Aloë Vera doorgestikt met dioleen
 • Kenmerk:        Non-allergeen
 • Gewicht:         soepel tot 80 kg  stevig tot 120 kg

De Corsica is een aan te bevelen matras voor ieder hotel, vanwege het grote aantal verschillende mensen dat hier thuis ook op slaapt. Ritssluitingen aan vier zijden. Een pocketveer matras bestaat uit losse op zichzelf staande tonvormige veren, die in afzonderlijke zakjes verpakt zijn. Dit matras geeft het lichaam optimale ondersteuning, omdat de veren in staat zijn afzonderlijk op het lichaamsgewicht te reageren. Dit matras heeft een goede ventilatie en uitmuntende vochtregulatie. Daardoor is dit matras geschikt voor project/hotel gebruik. De Corsica is verkrijgbaar in de comfortklasse soepel of stevig.

(aanvullende informatie over de Silver-line pocketveer matras Corsica)

b. Gold-Line pocketveer matras ‘Elite’:

 • Veersysteem:  5-slags pocket 7 zone
 • Aantal veren:   300 dubbel geharde veren per m2
 • Dikte:                 20 cm
 • Afwerking:       4 cm HR40 koudschuim, Tencel dubbeldoek stretch hoes
 • Kenmerk:        Non-allergeen
 • Gewicht:         soepel tot 80 kg  stevig tot 120 kg

De Elite is een aan te bevelen matras voor ieder hotel, vanwege het grote aantal verschillende mensen dat hier thuis ook op slaapt. Ritssluitingen aan vier zijden. Tencel bestaat uit natuurlijke houtvezels gewonnen uit de eucalyptusboom. Tencel is zo zacht als zijde, licht, ademend en warmte regulerend. Een pocketveer matras bestaat uit losse op zichzelf staande tonvormige veren, die in afzonderlijke zakjes verpakt zijn. Dit matras geeft het lichaam optimale ondersteuning, doordat de veren in staat zijn afzonderlijk op het lichaamsgewicht te reageren. Dit matras heeft een goede ventilatie en vochtregulatie. Daardoor is dit matras geheel geschikt voor project/hotel gebruik. De Elite is verkrijgbaar in de comfortklasse soepel of stevig. Soepel is geschikt tot 80 kg en stevig tot 120 kg.

(aanvullende informatie over de Gold-line pocketveer matras Elite)

Liever een andere set?

Bekijk dan eens ons advies voor een hotel dat één ster meer of juist minder heeft door op één van de onderstaande buttons te klikken.

ster-1-5-hethotelbed ster-3-5-hethotelbed

 

 

Advies in beeld!

Vraag nu uw offerte aan!

Alle velden met een * zijn verplichte velden.

advies hotel 2 sterren