Productinformatie

De basis van deze variant is een geveerde boxspring. Deze kan gecombineerd worden met een Elite of Maestro matras.

De boxspring bestaat uit een dik frame van vurenhout dat gecombineerd is met meubelplaat (dikte ca. 25 mm). Daarop zit het veersysteem, wat voor deze boxspring een dubbel geharde bonell veer is. Het binnenwerk is voorzien van ca. 140 dubbel geharde veren per m2, die allemaal met elkaar in verbinding staan. Dit alles is ingeschuimd met SG 40 polyether en fiberfill. De hoogte van deze geveerde box is ca. 30 cm. Kraken is onmogelijk bij deze boxspring door de goed verende en ventilerende constructie. Deze boxspring is 100% geschikt voor projectmatig gebruik en dus uitstekend voor hotels.

Keuze uit twee matrassen

a. Gold-Line pocketveer matras ‘Elite’:

 • Veersysteem:  5-slags pocket 7 zone
 • Aantal veren:   300 dubbel geharde veren per m2
 • Dikte:                 20 cm
 • Afwerking:       4 cm HR40 koudschuim, Tencel dubbeldoek stretch hoes
 • Kenmerk:        Non-allergeen
 • Gewicht:         soepel tot 80 kg  stevig tot 120 kg

De Elite is een aan te bevelen matras voor ieder hotel. Dat komt vanwege het grote aantal verschillende mensen dat hier thuis ook op slaapt. Ritssluitingen aan vier zijden. Tencel bestaat uit natuurlijke houtvezels gewonnen uit de eucalyptusboom. Tencel is zo zacht als zijde, licht, ademend en warmte regulerend. Een pocketveer matras bestaat uit losse op zichzelf staande tonvormige veren, die in afzonderlijke zakjes verpakt zijn. Dit matras geeft het lichaam optimale ondersteuning, doordat de veren in staat zijn afzonderlijk op het lichaamsgewicht te reageren. Dit matras heeft een goede ventilatie en vochtregulatie. Daardoor is dit matras geheel geschikt voor project/hotel gebruik. De Elite is verkrijgbaar in de comfortklasse soepel of stevig. Soepel is geschikt tot 80 kg en stevig tot 120 kg.

(aanvullende informatie over de Gold-line pocketveer matras Elite)

b. Exclusive-Line pocketveer matras ‘Maestro’:

 • Veersysteem:  7-slags pocket 7 zone
 • Aantal veren:   1000 dubbel geharde veren per m2
 • Dikte:                 24 cm
 • Afwerking:       4 cm HR50 koudschuim, Tencel dubbeldoek stretch hoes
 • Kenmerk:        Non-allergeen
 • Gewicht:         soepel tot 80 kg  stevig tot 120 kg

De Maestro is een aan te bevelen matras voor elk hotel, vanwege het grote aantal mensen dat hier thuis ook op slaapt. Ritssluitingen aan vier zijden.Tencel bestaat uit natuurlijke houtvezels gewonnen uit de eucalyptusboom. Tencel is zo zacht als zijde, licht, ademend en warmte regulerend. Een pocketveer matras bestaat uit losse op zichzelf staande tonvormige veren, die in afzonderlijke zakjes verpakt zijn. Dit matras geeft het lichaam optimale ondersteuning, doordat de veren in staat zijn afzonderlijk op het lichaamsgewicht te reageren. Dit matras heeft een goede ventilatie en vochtregulatie. Daardoor is dit matras geheel geschikt voor project/hotel gebruik. De Maestro matras is verkrijgbaar in de comfortklasse soepel of stevig. Soepel is geschikt tot 80 kg en stevig tot 120 kg.

(aanvullende informatie over de Exclusive-line pocketveer matras Maestro)

Liever een andere set?

Bekijk dan eens ons advies voor een hotel dat één ster meer of juist minder heeft door op één van de onderstaande buttons te klikken.

ster-3-5-hethotelbed ster-5-5-hethotelbed

Advies in beeld!

Vraag nu uw offerte aan!

Alle velden met een * zijn verplichte velden.

Advies hotel 4 sterren