Productinformatie

In onze collectie bieden wij boxsprings en boxspringsets met opbergruimte aan. De boxsprings uit onze lijn beschikken over een grote opbergruimte. De basis van deze boxspring is een bonell geveerde boxspring.

De opbergboxspring heeft een hoogte van ca. 42 cm en beschikt over een opbergruimte van ca. 198 cm lang, de breedte is de breedte van de boxspring min 5 cm en ca. 20 cm diep.

De boxsprings kunnen geleverd worden met één van de onderstaande matrassen of als een set dan worden er twee boxsprings gecombineerd met een hoofdbord en pocketveer matrassen en een bodytop.
(meer informatie over deze boxspring)

Keuze uit drie matrassen

a. Bonell matras ‘Parador’:

Het Parador matras is een lichtgewicht dubbel geharde 5-slags bonell systeem van 2,2 mm. Dit matras heeft ca. 140 dubbel geharde veren per m2 en is ongeveer 20 cm dik. De bonell veren kern is afgedekt met 3 cm comfortschuim.

Deze matras is geheel doorgestikt met aan twee zijden dioleen.

Het binnenwerk bestaat uit een groot aantal stalen veren die allemaal met elkaar in verbinding staan. Doordat de veren een zandlopervorm hebben, geeft het matras veerkracht en voelt stevig aan. Daardoor geeft het matras meer weerstand op het moment dat de veren belast worden. Bonell matrassen hebben een goede vocht regulatie en ventileren uitstekend, door deze eigenschappen krijgt de gebruiker het niet snel te warm. Dit matras is dan ook goed geschikt voor mensen die veel transpireren of vocht verliezen. Daarmee is het heel hygiënisch voor project/hotel gebruik. Deze matras is carré gestept met handgrepen. De Parador is geschikt voor een gewichtsklasse tot 80 kg.
(meer informatie over de Parador matras)

b. Silver-line pocketveer matras ‘Corsica’:

De Corsica is een aan te bevelen matras voor ieder hotel, vanwege het grote aantal verschillende mensen dat hier thuis ook op slaapt.

Dit is een 5-slags pocket en beschikt over ca. 300 veren per m2. Deze matras heeft een 5 zone interieur en is aan beide zijden met 3 cm SG 40 polyether afgedekt. De hoogte van het matras is ca. 20 cm.

Deze matras beschikt over een dubbeldoek stretch hoes met Aloë Vera en heeft een ritssluiting aan vier zijden. De hoes is met 200 gram dioleen doorgestikt dus ‘non allergeen’.

Een pocketveer matras bestaat uit losse, op zichzelf staande, tonvormige veren, die in afzonderlijke zakjes verpakt zijn. Dit matras geeft het lichaam optimale ondersteuning, doordat de veren in staat zijn afzonderlijk op het lichaamsgewicht te reageren. Het matras heeft een uitstekende ventilatie en vochtregulatie, daardoor is dit matras geschikt voor project/hotel gebruik. De Corsica is verkrijgbaar in de comfortklasse soepel of stevig. Soepel is geschikt tot 80 kg en stevig tot 120 kg.
(meer informatie over de Silver-line pocketveer matras Corsica)

c. Gold-line pocketveer matras ‘Elite’:

De Elite is een aan te bevelen matras voor ieder hotel, vanwege het grote aantal verschillende mensen dat hier thuis ook op slaapt.

Dit is een 5-slags pocket matras en beschikt over ca. 300 veren per m2. Dit matras heeft een 7 zone interieur en is aan beide zijden afgedekt met 4 cm koudschuim HR 40. De hoogte van het matras is ongeveer 24 cm.

Het matras is uitgevoerd in een 1 naald gestepte Tencel dubbeldoek stretch hoes en heeft een ritssluiting aan vier zijden.

Een pocketveer matras bestaat uit losse, op zichzelf staande, tonvormige veren, die in afzonderlijke zakjes verpakt zijn. Dit matras geeft het lichaam optimale ondersteuning, doordat de veren in staat zijn afzonderlijk op het lichaamsgewicht te reageren. Het verzorgt een goede ventilatie en vochtregulatie. Daardoor is dit matras uitstekend geschikt voor project/hotel gebruik. De Elite is verkrijgbaar in de comfortklasse soepel of stevig. Soepel is geschikt tot 80 kg en stevig tot 120 kg.
(meer informatie over de Gold-line pocketveer matras Elite)

Vraag nu uw offerte aan!

Alle velden met een * zijn verplichte velden.

Boxspringset met opbergruimte