Productinformatie

Brandvertragende boxspring Rembrandt

Deze brandvertragende boxspring heeft een hoogte van ca. 23 cm en de totale hoogte inclusief pootjes, zonder matras, is ca. 35 cm.

De boxspring kan gecombineerd worden met een:

brandvertragend matras met brandvertragende hoes,

een brandvertragende matras Cruise bonell,

een brandvertragende matras Cruise pocketveer en een brandvertragende matras Rembrandt pocketveer damast. 

De boxspring is afgewerkt met de brandvertragende stof (Trevira cs) die in banen is doorgestikt. Daarnaast wordt de boxspring standaard geleverd met 12 cm hoge poten. Daarmee beschikt de boxspring over een goed verend en ventilerende constructie waardoor kraken absoluut onmogelijk is. Deze boxspring is ook leverbaar in afwijkende maten, prijs op aanvraag.
(meer informatie over deze brandvertragende box)

Keuze uit vier matrassen

Brandvertragende matrassen.

a. Brandvertragende matras met brandvertragende hoes

Dit matras is brandvertragend en is vervaardigd van speciaal geschuimd polyether. Het polyether is van het materiaal CME-HR-42. En dit materiaal benadert het ligcomfort van een SG 40 stevig. Naast het schuim is ook de matrashoes (damast) brandvertragend uitgevoerd. Het is een Trevira SC doek/stof. Dit matras is dan ook meteen gecertificeerd met Crib 5. Daarom is dit matras geschikt voor alle ventilerende vaste en verstelbare lattenbodems.

(meer informatie over de brandvertragende

b. Brandvertragende matras Cruise bonell

Dit matras is een dubbel geharde 5-slags bonell matras (150 veren) met een 3 zone interieur.

Een groot aantal stalen veren die met elkaar verbonden zijn vormt het binnenwerk van dit matras. Tegelijkertijd is het matras aan beide zijden afgedekt met een brandvertragend CME-HR-42 schuim. Dit schuim bevindt zich ook in de balken van dit matras. Dit matras is uitgevoerd in een brandvertragend damast (trevira cs) met handgrepen. De hoes is doorgestikt met 200 gram dioleen wat het anti-allergisch maakt. Verder is het matras is volledig IMO en Crib 5 gecertificeerd.

(meer informatie over de brandvertragende pocketveer matras)

c. Brandvertragende matras Cruise pocketveer

Dit matras is een 5-slags pocket met 300 veren per m2 en voorzien van een 7-zone interieur.

Het matras is afgedekt aan beide zijden met 3 cm CME HR 42 schuim. Bovendien is het matras uitgevoerd in een brandvertragend damast (trevira cs) met handgrepen. De hoes is doorgestikt met 200 gram Dioleen wat het anti-allergisch maakt. Daarnaast is het matras volledig IMO en Crib 5 gecertificeerd.

d. Brandvertragende matras Rembrandt pocketveer damast

Dit matras is een 5-slags pocket met 300 veren per m2 en voorzien van een 7-zone interieur.

Verder is het matras afgedekt aan beide zijden met 3 cm SG 40 polyether. Ook is het matras is uitgevoerd in een brandvertragend damast (trevira cs) met handgrepen. De hoes is doorgestikt met 200 gram Dioleen wat het anti-allergisch maakt. Bovendien is het matras volledig IMO en Crib 5 gecertificeerd.

Vraag nu uw offerte aan!

Alle velden met een * zijn verplichte velden.