Certificaten & keurmerken

Wat is de betekenis van deze certificaten in het kort:


Der Blaue Engel, dit is de aller strengste en hoogst haalbare Duitse keuring op het gebied van milieu. Dit houdt in dat wij voor onze productie alle grondstoffen moeten gebruiken met het Blaue Engel certificaat. Deze grondstoffen zoals schuim, hout, stof etc. hebben wij nodig om onze boxsprings en matrassen te kunnen produceren. Zij staan garant voor een minimale belasting van het milieu en een hoge bescherming van de gezondheid.

LGA schuimcertificaat, dit houdt in dat al ons schuim schadstoff geprüft is. Vrij vertaald, dat er geen schadelijke stoffen in het schuim zitten. Maar voor de Green Key gaat het nog verder, dit schuim is CO2 vrij geschuimd en wordt CO2 neutraal geleverd, dus nog schoner schuim waar totaal geen schadelijke stoffen meer in zitten.

Iso 9001, de wereldwijd erkende norm om het gebied van kwaliteitsmanagement. Dit houdt in dat je op een bepaalde manier je bedrijf voert en op een juiste manier met je product bezig bent zeker ten aanzien van het milieu.

Textiel vertrauen en Oko test, dit houdt in dat de stoffen die wij gebruiken milieuvriendelijk geproduceerd worden en gecontroleerd zijn.


Marine Equipment Directive 96/98 / EC
is een autorisatie van apparatuur en producten voor de maritieme industrie.

Wij leveren al jaren aan deze hotels en vakantieparken

Wij leveren al jaren aan deze hotels en vakantieparken