Green Key

Wie of wat is Green Key?


green keyGreen Key is hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de vrijetijds- en recreatiebranche en zakelijke markt. Bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op kwaliteit en comfort. Zij gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist. Zo zal een Green Key accommodatie altijd zuinig omgaan met water en energie. Denk hierbij aan het gebruik van zonnepanelen, spaarlampen, lichtsensoren en timers voor airconditioning en verwarming. Er wordt niet meer gewassen dan nodig is en er worden bijvoorbeeld milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruikt. En dit allemaal met een bijzondere aandacht die niet alleen uw comfortgevoel bevordert, maar dus ook de status van natuur en milieu. De gecertificeerde bedrijven voldoen aan de normen die gesteld zijn door de Stichting KMVK (Stichting Keurmerk Milieu, Veiligheid en Kwaliteit).


Waar moet je aan voldoen als Green Key partner c.q. leverancier?


Leveranciers die vallen onder de certificerings criteria van Green Key voldoen aan strenge normen op het gebied van duurzaamheid en milieu. De normen richten zich op interne- en externe productie, voldoen aan wet- en regelgeving, duurzaamheid in het management van de onderneming.

Als eerste moet je aantonen dat je milieubewust werkt op alle fronten. Je moet als leverancier, zo ook wij als Bremafa, over alle milieu certificaten beschikken. Wij beschikken over de certificaten Der Blaue Engel, LGA schuimcertificaat, Iso 9001, Textiel vertrauen en Oko test.

Wat voor meerwaarde voegt u toe als uw onderneming Green Key gecertificeerd is?


Uw gasten willen ontspannen en genieten op een mooie plek in de stad of in de natuur. Als zij dit kunnen doen in een Green Key gecertificeerde accommodatie dan weet u, maar weten ook zij dat zij dit doen op een plek waar het milieu niet onnodig belast wordt. Kwaliteit en duurzaamheid staan hoog in het vaandel.

Of het nu is in een hotel, vakantiepark, bed and breakfast of een camping, het is voor de gasten een fijn gevoel dat ze recreëren op een plek waar men met respect omgaat met het milieu, zodat ook de jongere generatie van nu straks kan genieten van een mooie wereld.

Wij leveren al jaren aan deze hotels en vakantieparken

Wij leveren al jaren aan deze hotels en vakantieparken