Bedkasten

Showing all 12 results

BEDKASTEN.

De bedkasten van Bremafa, met deze bedkasten creëert men meerdere slaapplekken in een kamer.

In een hotel bevinden zich soms kleine kamers die niet veel gebruikt worden. Door in deze kamer een bedkast te plaatsen maakt men van deze ruimte een volwaardige slaapkamer. Ook kan men door het plaatsen van een bedkast in een kamer meerdere slaapplekken creëren naast de bestaande bedden.

Een bedkast waarin zich een opklapbed bevindt is makkelijk in een kamer te plaatsen. Wanneer je een extra slaapplek nodig hebt is het alleen maar een kwestie van het uitklappen van het bed. Er zijn diverse soorten bedkasten, zelfs met een tafel die men kan gebruiken als werkplek.

Voor elke hotelkamer bieden wij van Bremafa de juiste oplossing.

Komen er onverwachts veel hotelgasten of wil een gezin bij elkaar slapen op één kamer dan zijn er met de bedkasten meerdere slaapplekken te maken, en de volgende dag maakt men het bed weer op en klapt het weer in.

Bedkasten met een stapelbed.

Er zijn ook bedkasten met een stapelbed, je klapt de kast open en er komt een ruim stapelbed tevoorschijn.

Ook voor vakantiewoningen of in een bed & breakfast is een bedkast de ideale oplossing. Overdag is er veel ruimte op de kamer en kan men genieten van de ruimte. In de avond klapt men het bed uit, maakt het op en er is voldoende slaapplek voor iedereen.

De bedkasten met tafel zijn ook ideaal omdat men dan overdag gebruik van deze tafel kan maken, om te eten of eraan te werken.

Zo tover je een ruimte om van slaapkamer naar een woon- werkplek.

Een bedkast kopen van de beste kwaliteit ?

In de collectie van Bremafa vindt men zowel verticaal openklappende bedden, horizontaal openklappende bedden en stapelbedden in verschillende maken.