Onderschuifbedden

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Onderschuifbedden 

 
Altijd in een gespreid bedje. Slapen in een stapelbed is voor kinderen vaak letterlijk het hoogtepunt van de vakantie. Voor de meeste volwassenen betekent de nacht doorbrengen in zo’n doorgaans wiebelige constructie vooral een boel ongemak. Bovendien zorgt het smalle laddertje waarlangs je het bovenste bed bereikt, zeker in het donker, voor onveilige situaties. Wij van HetHotelbed bieden topkwaliteit onderschuifbedden aan voor een aantrekkelijke prijs.

Een extra bed in een handomdraai

Als alternatief bieden wij met het onderschuifbed een goed doordachte en eigentijdse oplossing voor het ruimtegebrek in hotels en vakantieparken.
Dit robuust uitgevoerde, eenvoudig te bedienen, bed met onderbed tover je in een oogwenk om tot een royale tweeslaper. Zo kan ook met beperkte ruimte de luxe en het comfort geboden worden waar de moderne hotelgast prijs op stelt.

Optimaal gebruik van de ruimte met onderschuifbedden

Het onderschuifbed heeft, als de extra slaapplek niet wordt gebruikt, een afmeting van 90 cm bij 200 cm, en is daarmee uitermate geschikt in kleinere vertrekken.

Lattenbodem of spiraal

Deze handige ruimtebespaarder is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen en beschikbaar in twee verschillende uitvoeringen. Het bed met onderbed kan worden geleverd met een veertien lats lattenbodem, dit is het onderschuifbed Floris of met een in de lengte gespannen spiraal, genaamd onderschuifbed Duo. Voor beide uitvoeringen onderschuifbedden zijn bijpassende matrassen leverbaar