Hotelbedden – Bedpartner voor elk hotel

Hotelbedden zijn zo vanzelfsprekend dat je het bijna zou vergeten: Het succes van elk hotel, B&B en vakantiepark begint bij een goed bed. De kwaliteit van boxspring en matras is bepalend voor een goede nachtrust. Een gast schrijft maar zelden op TripAdvisor, Zoover, Trivago etc dat het bed lekker lag. Maar zodra de bedden niet in orde zijn, staan de reviews er bol van. Goede bedden zijn dus van levensbelang voor ieder hotel.

Tijdig vervangen van uw hotelbedden

Veel leveranciers van boxsprings en matrassen beloven gouden bergen: op papier gaan hun bedden wel meer dan 10 jaar mee. Echter hotelbedden hebben heel wat te verduren. Ze krijgen allerlei vocht over zich uitgestort van drankjes tot lichaamssappen. Menig gast kan de verleiding niet weerstaan eens flink op bed te springen. Een hotelbed slijt vaak harder dan een boxspring en matras thuis. De realiteit is dat een hotel boxspring vaak tussen vijf en acht jaar aan vervanging toe is. Dat kan tot minder leuke verrassingen leiden, zoals slechte reviews op hotelsites. Daar zit geen enkele ondernemer op te wachten!

Gratis inspectie van uw hotelbed of hotelmatras

HetHotelbed.nl levert een unieke service aan hotels, vakantieparken en B&B’s: Een gratis jaarlijkse inspectie van de kwaliteit van de aanwezige bedden, boxsprings en matrassen. Daarmee krijgt u als ondernemer inzicht in de huidige stand van zaken van iedere kamer. Nooit meer verrassingen. Zo hoeft u nooit van gasten te horen dat de kwaliteit van het bed ondermaats is.

Vrijblijvend advies

HetHotelbed.nl is bovendien leverancier van bedden en boxsprings voor hotels. Een hotelmatras moet aan hoge eisen voldoen om binnen de levensduur elke gast opnieuw een goede nachtrust te bezorgen. Dat betekent niet dat ieder hotel baat heeft aan duurste bedden. De meeste gasten begrijpen dat met iedere ster, de kwaliteit van het bed verbetert. Hoe kiest u als ondernemer een matras dat past bij zowel de kwaliteit die uw gasten verwachten, als bij het budget wat u beschikbaar heeft?
HetHotelbed.nl heeft daarvoor een oplossing. Op deze site kunt u het aantal sterren van uw hotel of accommodatie invoeren. Vervolgens ziet u een handig overzicht van alle bedden, matrassen en boxsprings die voor u geschikt zijn. Dat is uiteraard een vrijblijvend advies: Het staat elke ondernemer vrij om zelf een geschikt matras of boxspring te kiezen uit ons uitgebreide assortiment. U kunt er van op aan dat HetHotelbed.nl uitsluitend hoogwaardige producten levert passend bij elk segment.

Eigen fabriek

Het standaardassortiment van HetHotelbed.nl is zeer omvangrijk. Zo levert HetHotelbed.nl hygiënische en goed ventileerde matrassen met Bonnell-binnenvering. Er zijn comfortabele matrassen met 5- tot 7-slags pocketveren. Eveneens levert HetHotelbed.nl milieuvriendelijke matrassen die biologisch afbreekbaar zijn. HetHotelbed.nl levert bovendien hoogwaardige schuimmatrassen. Hiernaast biedt HetHotelbed.nl een breed scala aan speciale matrassen met bijvoorbeeld brandvertraging of bescherming tegen incontinentie. De boxsprings van HetHotelbed.nl worden gemaakt in onze eigen fabriek in Duitsland. Dat betekent dat HetHotelbed.nl ook maatwerk kan bieden bovenop het assortiment. Zo kan HetHotelbed.nl eenvoudig voldoen aan speciale wensen op verschillende gebieden zoals: formaat, kleur en afwerking. Bovendien worden onze boxsprings daar getest voor zwaar gebruik. We beschikken over alle certificaten: Textiles Vertrauwen, LGA, Der Blaue Engel, Tüv en ISO 9001. Alle certificaten kunt u bekijken op onze site. Wij zijn de enige fabrikant die lijm gebruikt op waterbasis en daardoor kunt u ook de Green key krijgen op onze boxspringssets en matrassen. De levertijden blijven altijd overzichtelijk, terwijl de Duitse kwaliteit gegarandeerd is. Kortom: HetHotelbed.nl is een betrouwbare partner voor de kern van elk hotel, vakantiepark en B&B: Het hotelbed.