Hotelbedden – Bedpartner voor elk hotel

Hotelbedden zijn zo vanzelfsprekend dat je het bijna zou vergeten: Het succes van elk hotel, B&B en vakantiepark begint bij een goed bed. De kwaliteit van de boxspring en matras is bepalend voor een goede nachtrust. Een gast schrijft maar zelden op TripAdvisor, Zoover, Trivago etc dat het bed zo lekker lag. Maar zodra de bedden niet in orde zijn, staan de reviews er bol van. Goede bedden zijn dus van levensbelang voor elk hotel.

Tijdig vervangen van uw hotelbedden

Veel leveranciers van boxsprings en matrassen beloven gouden bergen: op papier gaan hun bedden wel meer dan 10 jaar mee. Maar hotelbedden hebben heel wat te verduren: Ze krijgen allerlei vocht over zich uitgestort, van drankjes tot diverse lichaamssappen, en menig gast kan de verleiding niet weerstaan er eens flink op los te springen. Een hotelbed slijt dus harder dan een boxspring en matras thuis. De realiteit is dat een hotel boxspring vaak al na vijf tot acht jaar aan vervanging toe is. Dat kan tot vervelende verrassingen leiden, zoals slechte reviews op hotelsites. Daar zit natuurlijk geen enkele ondernemer op te wachten.

Gratis inspectie van uw hotelbed of hotelmatras

Daarom levert HetHotelbed.nl een unieke service aan hotels, vakantieparken en B&B’s: Een gratis jaarlijkse inspectie van de kwaliteit van de aanwezige bedden, boxsprings en matrassen. Daarmee krijgt de ondernemer inzicht in de stand van zaken in elke kamer, geen verrassingen dus. Zo hoeft hij niet van zijn gasten te horen dat de kwaliteit van het bed onder de maat is.

Vrijblijvend advies

HetHotelbed.nl is bovendien leverancier van bedden en boxsprings voor hotels. Een hotelmatras moet aan hoge eisen voldoen om binnen de levensduur elke gast opnieuw een goede nachtrust te bezorgen. Maar dat betekent niet dat elk hotel gebonden is aan de allerduurste bedden. De meeste gasten begrijpen dat met elke ster de kwaliteit van het bed verbetert. Maar hoe kiest een ondernemer een matras dat past bij zowel de kwaliteit die zijn gasten verwachten, als het budget dat hij beschikbaar heeft?
HetHotelbed.nl heeft daarvoor een oplossing. Op de website kan een hotelier het aantal sterren van zijn hotel invoeren, waarop hij vervolgens een handig overzicht krijgt van alle bedden, matrassen en boxsprings die voor zijn hotel geschikt zijn. Dat is uiteraard een vrijblijvend advies: Het staat elke ondernemer vrij om zelf een geschikt matras of boxspring te kiezen uit het uitgebreide assortiment. Hij kan er in elk geval van op aan dat HetHotelbed.nl uitsluitend hoogwaardige producten levert in elk segment.

Eigen fabriek

Het standaardassortiment van HetHotelbed.nl is zeer omvangrijk. Zo levert HetHotelbed.nl zeer hygiënische en goed ventileerde matrassen met bonnell-binnenvering. Ook zijn er comfortabele matrassen met 5- tot 7-slags pocketveren. Tevens levert HetHotelbed.nl milieuvriendelijke matrassen die biologisch afbreekbaar zijn. HetHotelbed.nl levert bovendien hoogwaardige schuimmatrassen. Hiernaast biedt HetHotelbed.nl een breed scala aan speciale matrassen met bijvoorbeeld brandvertraging of bescherming tegen incontinentie. De boxsprings van HetHotelbed.nl worden gemaakt in onze eigen fabriek in Duitsland. Dat betekent dat HetHotelbed.nl ook maatwerk kan bieden bovenop het assortiment. Zo kan HetHotelbed.nl eenvoudig voldoen aan speciale wensen op verschillende gebieden zoals: formaat, kleur en afwerking. Bovendien worden onze boxsprings daar getest voor zwaar gebruik. We beschikken over alle certificaten: Textiles Vertrauwen, LGA, Der Blaue Engel, Tüv en ISO 9001. Alle certificaten kunt u bekijken op onze site. Wij zijn de enige fabrikant die lijm gebruikt op waterbasis en daardoor kunt u ook de Green key krijgen op onze boxspringssets en matrassen. De levertijden blijven altijd overzichtelijk, terwijl de Duitse kwaliteit gegarandeerd is. Kortom: HetHotelbed.nl is een betrouwbare partner voor de kern van elk hotel, vakantiepark en B&B: Het hotelbed.