Hotelkamer - Het HotelbedHetHotelbed.nl is een initiatief van Bremafa. Aanvankelijk is deze site speciaal voor hotels, vakantieparken/projecten en bed & breakfasts en alle overige leisure-accomodaties. Het is belangrijk dat uw gasten lekker slapen en ‘s ochtends uitgerust opstaan. Wij maken het u graag gemakkelijk en hebben een aantal varianten voor u op een rij gezet.

HetHotelbed.nl heeft het grootste assortiment op slaapgebied van Europa. Daardoor bieden wij conform eigen fabricaat, vele producten voor iedereen die lekker en gezond wil slapen. Bremafa, is een groothandel/fabrikant en levert rechtstreeks van de fabriek aan uw bedrijf. Intussen zorgen wij er ook voor dat uw gasten lekker slapen.  U ziet geen prijzen vermeld staan op onze site. Hierover kunt u contact met ons opnemen. U krijgt een passende offerte voor uw situatie. Mocht u onverhoopt op zoek zijn naar producten die u niet op deze site aantreft kijk dan eens op www.bremafa.nl.

Wat voor diensten kan HetHotelbed.nl u aanbieden?

Zes speciale sets

Wij hebben met grote zorg zes diverse sets voor u samengesteld. Dus u vind eenvoudig harde box tot complete twee-persoons boxspringsets inclusief hoofdbord, matrassen en poten (tenzij anders vermeld). Klik op één van onderstaande buttons om de desbetreffende set te bekijken. Daarnaast uw set compleet maken met bijpassende kussens, dekbedden, bodytops en moltons, laat u door ons informeren of maak een keuze uit het menu.

Ster 1 Het Hotelbed Ster 2 Het Hotelbed Ster 3 Het Hotelbed Ster 4 Het Hotelbed Ster 5 Het Hotelbed Ster 6 Het Hotelbed