Matrassen voor bungalows

Opzoek naar een bungalowmatras?


Wilt u op uw vakantie net zo lekker slapen als bij u thuis ?
Hethotelbed zorgt voor een perfect bungalowmatras zodat u ook op vakantie zo lekker slaapt als thuis.

Wij adviseren uitgebreid omtrent de juiste matras voor uw bungalow.
Deze matras maken wij voor u, zowel in de lengte als in de breedte, op maat.
Wanneer er een schuine of ronde hoek gewenst is maken we dat mogelijk.
Omtrent het soort matras wat geschikt is voor uw boot en uiteraard over de kosten van een dergelijke matras kunt u contact met ons opnemen, wij maken een vrijblijvende offerte voor u.

Concluderend, hechten we aan de kwaliteit van onze producten. Daarom voldoen alle producten aan onze strenge kwaliteitseisen en worden continue door externe keuringsinstanties gecontroleerd. Vandaar dat we jarenlange garantie kunnen geven en nooit klachten krijgen over onze producten. Wilt u meer weten neem dan contact met ons op. We staan u graag te woord.

a. Silver-Line pocketveer matras ‘Corsica’:

 • Veersysteem: 5-slags pocket 5 zone
 • Aantal veren: 300 dubbel geharde veren per m2
 • Dikte: 20 cm
 • Afwerking: 3 cm SG40 Polyeter, dubbeldoek stretch hoes met Aloë Vera doorgestikt met dioleen
 • Kenmerk: Non-allergeen
 • Gewicht: soepel tot 80 kg stevig tot 120 kg

De Corsica is een aan te bevelen matras voor ieder hotel. Dat komt vanwege het grote aantal verschillende mensen dat hier thuis ook op slaapt. Ritssluitingen aan vier zijden. Een pocketveer matras bestaat uit losse op zichzelf staande tonvormige veren, die in afzonderlijke zakjes verpakt zijn. Dit matras geeft het lichaam optimale ondersteuning, omdat de veren in staat zijn afzonderlijk op het lichaamsgewicht te reageren. Dit matras heeft een goede ventilatie en uitmuntende vochtregulatie. Daardoor is dit matras geschikt voor project/hotel gebruik. De Corsica is verkrijgbaar in de comfortklasse soepel of stevig.

 • Silver-Line pocketveer matras Corsica

  De Corsica matras is een aan te bevelen matras voor elk hotel of vakantiepark omdat veel mensen thuis ook op een soortgelijk matras slapen. Dit is een 5-slags pocket en beschikt over ca. 300 veren per m2. Deze matras heeft een 7 zone interieur en is aan beide zijden met 3 cm SG 40 polyether afgedekt.

  Meer informatie

b. Gold-Line pocketveer matras ‘Elite’:

 • Veersysteem: 5-slags pocket 7 zone
 • Aantal veren: 300 dubbel geharde veren per m2
 • Dikte: 20 cm
 • Afwerking: 4 cm HR40 koudschuim, Tencel dubbeldoek stretch hoes
 • Kenmerk: Non-allergeen
 • Gewicht: soepel tot 80 kg stevig tot 120 kg

De Elite is een aan te bevelen matras voor ieder hotel, vanwege het grote aantal verschillende mensen dat hier thuis ook op slaapt. Ritssluitingen aan vier zijden. Tencel bestaat uit natuurlijke houtvezels gewonnen uit de eucalyptusboom. Tencel is zo zacht als zijde, licht, ademend en warmte regulerend. Een pocketveer matras bestaat uit losse op zichzelf staande tonvormige veren, die in afzonderlijke zakjes verpakt zijn. Dit matras geeft het lichaam optimale ondersteuning, doordat de veren in staat zijn afzonderlijk op het lichaamsgewicht te reageren. Dit matras heeft een goede ventilatie en vochtregulatie. Daardoor is dit matras geheel geschikt voor project/hotel gebruik. De Elite is verkrijgbaar in de comfortklasse soepel of stevig. Soepel is geschikt tot 80 kg en stevig tot 120 kg.

 • Trendy-Line pocketveer matras Elite

  De pocketveer matras Elite is een aan te bevelen matras voor elk hotel of bed and breakfast . Mensen zullen ervaren dat ze op dit matras net zo lekker, of zelfs beter slapen dan dat ze thuis slapen. Matras Elite is een 5-slags pocket matras en beschikt over ca. 300 veren per m2. Dit matras heeft een 7 zone interieur en is aan beide zijden afgedekt met 4 cm koudschuim HR 40.

  Meer informatie

C. Bonell matras ‘Parador’:

 • Veersysteem: Lichtgewicht dubbel gehard 5-slags bonel 2,2 mm
 • Aantal veren: 140 dubbel geharde veren per m2
 • Dikte: 20 cm
 • Afwerking: 3 cm SG40 Polyeter, volledig doorgestikt met beide zijden dioleen.
 • Kenmerk: Non-allergeen
 • Gewicht: tot 80 kg

Het binnenwerk bestaat uit een groot aantal stalen veren die allemaal met elkaar in verbinding staan. Doordat de veren een zandlopervorm hebben, is het matras veerkrachtig en voelt het stevig aan. Het matras geeft meer weerstand op het moment dat de veren in het matras belast worden. Bonell matrassen hebben een goede vocht regulatie en ventileren uitmuntend. Door deze eigenschappen krijgt de gebruiker het niet snel warm. Dit matras is dan ook uitermate geschikt voor mensen die veel transpireren of vocht verliezen. Deze bijzondere eigenschap maakt het extra hygiënisch voor geschikt voor project/hotel gebruik. Het matras is carré gestept en voorzien van handgrepen. Het Parador matras is geschikt voor een gewichtsklasse tot 80 kg.

 • Bonell-binnenvering matras Parador

  Het binnenwerk van de Parador matras bestaat uit een groot aantal stalen veren die allemaal met elkaar in verbinding staan. Doordat de veren een zandlopervorm hebben, geeft het matras veerkracht en voelt stevig aan. Het matras geeft meer weerstand op het moment dat de veren in het matras belast worden. Bonell matrassen hebben een goede vocht regulatie en ventileren goed. Door deze eigenschappen krijgt de gebruiker het niet snel te warm. Dit matras is dan ook goed geschikt voor mensen die veel transpireren, het is dan ook heel hygiënisch en wordt veel voor hotels en projecten gebruikt.

  Meer informatie

Wij leveren al jaren aan deze hotels en vakantieparken

Wij leveren al jaren aan deze hotels en vakantieparken