Hotels met 1 ster

Ons “advies hotel met 1 ster” heeft een basis van een geveerde boxspring. Gecombineerd met een Parador of Corsica matras.

De boxspring bestaat uit een dik frame van vurenhout, gecombineerd met meubelplaat (dikte ca. 25 mm). Daarop zit het unieke veersysteem, wat voor deze boxspring een dubbel geharde bonell veer is. Het binnenwerk is voorzien van ca. 140 dubbel geharde veren per m2, die allemaal met elkaar in verbinding staan. Dit alles is ingeschuimd met SG 40 polyether en fiberfill. De hoogte van deze geveerde boxspring is ongeveer 23 cm. Kraken is onmogelijk bij deze boxspring door de goed verende en ventilerende constructie. Deze boxspring is 100% geschikt voor projectmatig gebruik en daarmee uitstekend voor hotels met 1 ster.

 

 

a. Bonell matras ‘Parador’:

 • Veersysteem: lichtgewicht dubbel gehard 5-slags bonell 2,2 mm met 3 zones
 • Aantal veren: 140 dubbel geharde veren per m2
 • Dikte: 20 cm
 • Afwerking: 3 cm SG40 Polyether, volledig doorgestikt met beide zijden dioleen.
 • Kenmerk: Non-allergeen
 • Gewicht: tot 80 kg

Het binnenwerk bestaat uit een groot aantal stalen veren die allemaal met elkaar in verbinding staan. Doordat de veren een zandlopervorm hebben, is het matras veerkrachtig en voelt het stevig aan. Het matras geeft meer weerstand op het moment dat de veren in het matras belast worden. Bonell matrassen hebben een goede vocht regulatie en ventileren uitmuntend. Door deze eigenschappen krijgt de gebruiker het niet snel warm. Dit matras is dan ook uitermate geschikt voor mensen die veel transpireren of vocht verliezen. Deze bijzondere eigenschap maakt het extra hygiënisch en geschikt voor project/hotel gebruik. Het matras is carré gestept en voorzien van handgrepen. Het Parador matras is geschikt voor een gewichtsklasse tot 80 kg.

 • Bonell-binnenvering matras Parador

  Het binnenwerk van de Parador matras bestaat uit een groot aantal stalen veren die allemaal met elkaar in verbinding staan. Doordat de veren een zandlopervorm hebben, geeft het matras veerkracht en voelt stevig aan. Het matras geeft meer weerstand op het moment dat de veren in het matras belast worden. Bonell matrassen hebben een goede vocht regulatie en ventileren goed. Door deze eigenschappen krijgt de gebruiker het niet snel te warm. Dit matras is dan ook goed geschikt voor mensen die veel transpireren, het is dan ook heel hygiënisch en wordt veel voor hotels en projecten gebruikt.

  Meer informatie

b. Silver-line pocketveer matras ‘Corsica’:

 • Veersysteem: 5-slags pocket 7 zone
 • Aantal veren: 300 dubbel geharde veren per m2
 • Dikte: 20 cm
 • Afwerking: 3 cm SG40 Polyether, dubbeldoek stretch hoes met Aloë Vera doorgestikt met dioleen
 • Kenmerk: Non-allergeen
 • Gewicht: soepel tot 80 kg stevig tot 120 kg

De Corsica is een aan te bevelen matras voor ieder hotel, vanwege het grote aantal verschillende mensen dat hier thuis ook op slaapt. Ritssluitingen aan vier zijden. Een pocketveer matras bestaat uit losse op zichzelf staande tonvormige veren, die in afzonderlijke zakjes verpakt zijn. Dit matras geeft het lichaam optimale ondersteuning, omdat de veren in staat zijn afzonderlijk op het lichaamsgewicht te reageren. Dit matras heeft een goede ventilatie en uitmuntende vochtregulatie. Daardoor is dit matras geschikt voor project/hotel gebruik. De Corsica is verkrijgbaar in de comfortklasse soepel of stevig.

 • Silver-Line pocketveer matras Corsica

  De Corsica matras is een aan te bevelen matras voor elk hotel of vakantiepark omdat veel mensen thuis ook op een soortgelijk matras slapen. Dit is een 5-slags pocket en beschikt over ca. 300 veren per m2. Deze matras heeft een 7 zone interieur en is aan beide zijden met 3 cm SG 40 polyether afgedekt.

  Meer informatie

Liever een andere set?

Bekijk dan eens ons advies voor een hotel met:


Wij leveren al jaren aan deze hotels en vakantieparken

Wij leveren al jaren aan deze hotels en vakantieparken