Hotels met 2 sterren

Ons “advies hotel met 2 sterren” heeft een basis van een geveerde boxspring. Gecombineerd met een Corsica of Elite matras.

De boxspring bestaat uit een dik frame van vurenhout dat gecombineerd is met meubelplaat (dikte ca. 25 mm). Daarop zit het unieke veersysteem, wat voor deze boxspring een dubbel geharde bonell veer is. Het binnenwerk is voorzien van ca. 140 dubbel geharde veren per m2, die allemaal met elkaar in verbinding staan. Dit alles is ingeschuimd met SG 40 polyether en fiberfill. De hoogte van deze geveerde box is ongeveer 23 cm. Kraken is onmogelijk bij deze boxspring door de goed verende en ventilerende constructie. Deze boxspring is 100% geschikt voor projectmatig gebruik en daarmee uitstekend voor hotels met 2 sterren.

 

 

a. Silver-Line pocketveer matras ‘Corsica’:

 • Veersysteem: 5-slags pocket 7 zone
 • Aantal veren: 300 dubbel geharde veren per m2
 • Dikte: 20 cm
 • Afwerking: 3 cm SG40 Polyether, dubbeldoek stretch hoes met Aloë Vera doorgestikt met dioleen
 • Kenmerk: Non-allergeen
 • Gewicht: soepel tot 80 kg stevig tot 120 kg

De Corsica is een aan te bevelen matras voor ieder hotel, vanwege het grote aantal verschillende mensen dat hier thuis ook op slaapt. Ritssluitingen aan vier zijden. Een pocketveer matras bestaat uit losse op zichzelf staande tonvormige veren, die in afzonderlijke zakjes verpakt zijn. Dit matras geeft het lichaam optimale ondersteuning, omdat de veren in staat zijn afzonderlijk op het lichaamsgewicht te reageren. Dit matras heeft een goede ventilatie en uitmuntende vochtregulatie. Daardoor is dit matras geschikt voor project/hotel gebruik. De Corsica is verkrijgbaar in de comfortklasse soepel of stevig.

 • Silver-Line pocketveer matras Corsica

  De Corsica matras is een aan te bevelen matras voor elk hotel of vakantiepark omdat veel mensen thuis ook op een soortgelijk matras slapen. Dit is een 5-slags pocket en beschikt over ca. 300 veren per m2. Deze matras heeft een 7 zone interieur en is aan beide zijden met 3 cm SG 40 polyether afgedekt.

  Meer informatie

b. Gold-Line pocketveer matras ‘Elite’:

 • Veersysteem: 5-slags pocket 7 zone
 • Aantal veren: 300 dubbel geharde veren per m2
 • Dikte: 20 cm
 • Afwerking: 4 cm HR40 koudschuim, Tencel dubbeldoek stretch hoes
 • Kenmerk: Non-allergeen
 • Gewicht: soepel tot 80 kg stevig tot 120 kg

De Elite is een aan te bevelen matras voor ieder hotel, vanwege het grote aantal verschillende mensen dat hier thuis ook op slaapt. Ritssluitingen aan vier zijden. Tencel bestaat uit natuurlijke houtvezels gewonnen uit de eucalyptusboom. Tencel is zo zacht als zijde, licht, ademend en warmte regulerend. Een pocketveer matras bestaat uit losse op zichzelf staande tonvormige veren, die in afzonderlijke zakjes verpakt zijn. Dit matras geeft het lichaam optimale ondersteuning, doordat de veren in staat zijn afzonderlijk op het lichaamsgewicht te reageren. Dit matras heeft een goede ventilatie en vochtregulatie. Daardoor is dit matras geheel geschikt voor project/hotel gebruik. De Elite is verkrijgbaar in de comfortklasse soepel of stevig. Soepel is geschikt tot 80 kg en stevig tot 120 kg.

 • Trendy-Line pocketveer matras Elite

  De pocketveer matras Elite is een aan te bevelen matras voor elk hotel of bed and breakfast . Mensen zullen ervaren dat ze op dit matras net zo lekker, of zelfs beter slapen dan dat ze thuis slapen. Matras Elite is een 5-slags pocket matras en beschikt over ca. 300 veren per m2. Dit matras heeft een 7 zone interieur en is aan beide zijden afgedekt met 4 cm koudschuim HR 40.

  Meer informatie

Liever een andere set?

Bekijk dan eens ons advies voor een hotel met:


Wij leveren al jaren aan deze hotels en vakantieparken

Wij leveren al jaren aan deze hotels en vakantieparken