Hotels met 5 sterren

Ons “advies hotel met 5 sterren” heeft een basis van een geveerde boxspring. Deze kan gecombineerd worden met een Maestro matras.

De boxspring bestaat uit een dik frame van vurenhout dat gecombineerd is met meubelplaat (dikte ca. 25 mm). Daarop zit het veersysteem, wat voor deze boxspring een dubbel geharde bonell veer is. Het binnenwerk is voorzien van ca. 140 dubbel geharde veren per m2, die allemaal met elkaar in verbinding staan. Dit alles is ingeschuimd met SG 40 polyether en fiberfill. De hoogte van deze geveerde boxspring is ca. 38 cm. Kraken is onmogelijk bij deze boxspring door de goed verende en ventilerende constructie. Deze boxspring is 100% geschikt voor projectmatig gebruik en dus uitstekend voor hotels met 5 sterren.

 

 

a. Exclusive-Line pocketveer matras ‘Maestro’:

 • Veersysteem: 7-slags pocket 7 zone
 • Aantal veren: 1000 dubbel geharde veren per m2
 • Dikte: 24 cm
 • Afwerking: 4 cm HR50 koudschuim, Tencel dubbeldoek stretch hoes
 • Kenmerk: Non-allergeen
 • Gewicht: soepel tot 80 kg stevig tot 120 kg

De Maestro is een aan te bevelen matras voor elk hotel, vanwege het grote aantal mensen dat hier thuis ook op slaapt. Ritssluitingen aan vier zijden.Tencel bestaat uit natuurlijke houtvezels gewonnen uit de eucalyptusboom. Tencel is zo zacht als zijde, licht, ademend en warmte regulerend. Een pocketveer matras bestaat uit losse op zichzelf staande tonvormige veren, die in afzonderlijke zakjes verpakt zijn. Dit matras geeft het lichaam optimale ondersteuning, doordat de veren in staat zijn afzonderlijk op het lichaamsgewicht te reageren. Dit matras heeft een goede ventilatie en vochtregulatie. Daardoor is dit matras geheel geschikt voor project/hotel gebruik. De Maestro matras is verkrijgbaar in de comfortklasse soepel of stevig. Soepel is geschikt tot 80 kg en stevig tot 120 kg.

 • Exclusive-Line pocketveer matras Maestro

  De pocketveer Maestro is een zeer luxe matras en aan te bevelen in de betere hotels en bed and breakfasts. De gasten zullen de luxe ervaren van dit matras. Matras Maestro is een 7-slags micro pocket met een exclusieve 7 zone interieur. Het matras beschikt over een 1000 veren kern in een 90 x 200 uitvoering.

  Meer informatie

Liever een andere set?

Bekijk dan eens ons advies voor een hotel met:


Wij leveren al jaren aan deze hotels en vakantieparken

Wij leveren al jaren aan deze hotels en vakantieparken