Matrassen voor boten

Opzoek naar een bootmatras?


Wilt u op uw vakantie net zo lekker slapen als bij u thuis ?
Hethotelbed zorgt voor een perfect bootmatras zodat u ook op vakantie zo lekker slaapt als thuis.

Wij adviseren uitgebreid omtrent de juiste matras voor uw boot.
Deze matras maken wij voor u, zowel in de lengte als in de breedte, op maat.
Wanneer er een schuine of ronde hoek gewenst is maken we dat mogelijk.
Omtrent het soort matras wat geschikt is voor uw boot en uiteraard over de kosten van een dergelijke matras kunt u contact met ons opnemen, wij maken een vrijblijvende offerte voor u.

Concluderend, hechten we aan de kwaliteit van onze producten. Daarom voldoen alle producten aan onze strenge kwaliteitseisen en worden continue door externe keuringsinstanties gecontroleerd. Vandaar dat we jarenlange garantie kunnen geven en nooit klachten krijgen over onze producten. Wilt u meer weten neem dan contact met ons op. We staan u graag te woord.

a. SG 40 Slaapcomfort matras:

Het matras is geschikt voor ventilerende matrasdragers. Doordat de matras een SG waarde heeft van 40 kunt u een goede ondersteuning verwachten.

Het ligcomfort van een polyether matras wordt hoofdzakelijk bepaald door de dichtheid van het polyetherschuim. Dit matras heeft een SG 40 waarde. Deze waarde is bepaald door de hoeveelheid schuim die gebruikt wordt per kubieke meter matras. Polyether schuim wordt gekenmerkt door de isolerende werking.Het materiaal van het polyether matras heeft een gesloten celstructuur. Door het polyether schuim verder te verdelen kan een open celstructuur worden gerealiseerd. Met alle voordelen voor het ligcomfort en het vochtregulerende en ventilerende vermogen van dien.Polyether matrassen zijn duurzaam, anti-allergisch en houden warmte goed vast door een gesloten celstructuur. Dit matras is geschikt voor kinderen en volwassenen.

 • Matras Slaapcomfort SG 40

  Het matras is geschikt voor alle ventilerende matrasdragers. Doordat het matras een SG waarde heeft van 40 kunt u een goede ondersteuning verwachten. Dit polyether matras is duurzaam en is gemaakt van een anti-allergische schuimsoort met een stevige kern. De duurzaamheid wordt aangegeven met het soortgelijk gewicht (SG). Dat houdt in dat dit matras schuim […]

  Meer informatie

b. Eco-Line Blue Milieuvriendelijk matras

 • Deze matras heeft een emissieschone / CO2 vrije LLQ koudschuimkern (RG 55) van 18 cm hoog met uitstekende eigenschappen betreffende comfort en duurzaamheid.
 • De speciale, op verschillende diepten aangebrachte verticale insneden, zorgen voor een ergonomische lichaamsaanpassing.
 • De matras is naar keuze gemakkelijk te keren door een symmetrische oppervlaktestructuur.
 • De hoes is door middel van een ritssluiting aan 4 zijden gemakkelijk te verwijderen en te wassen tot 60 C.
 • Het matras is verkrijgbaar in twee hardheden: soepel en medium.
 • Het schuim heeft als extra voordeel dat het brandvertragend is.
 • De totale hoogte van deze matras is ca. 21 cm.
 • Milieuvriendelijke matras Eco-Line Blue

  Wat is de Blauwe Engel? De strenge afgiftecriteria zijn vastgesteld door het Duitse Milieubureau, neutraal en onafhankelijk van de producent. RAL – Het Duitse Instituut voor de keuring van goederen en uitgifte van kentekens geeft op basis van eerder gemelde criteria het label De Blauwe Engel af.

  Meer informatie

c. Cruizer Foam: een vol schuim matras met CME HR 45 schuim

Pocketveer matras op alle breedte en lengte maten en op de diktes 18, 20 cm voor de damast uitvoering

Pocketveer matras op alle breedte en lengte maten en op de diktes 20, 22 cm voor de Dubbeldoek uitvoering

 • Cruizer Foam: een vol schuim matras met CME HR 45 schuim

  De Cruizer foam matras is een vol schuim matras met CME HR 45 schuim, verkrijgbaar op vele breedte en lengte maten en in de diktes 16, 18 en 20 cm voor de damast en de dubbel doek uitvoering.

  Meer informatie

d. Koudschuim matras Virginia – HR 60

het matras wordt geleverd in een stretch hoes met ritssluiting aan vier zijden en is doorgestikt met dioleen, dus “non allergie”. Het is geschikt voor alle ventilerende vaste en verstelbare matrasdragers. Alle Virginia matrassen zijn voorzien van handgrepen. (meer matrasinfo onder de prijslijst)

Het matras is beschikbaar in de gewichtsklasse:

 • tot 80 kg – soepel
 • tot 100 kg – medium
 • tot 120 kg – stevig
 • Koudschuim matras Virginia – HR 60

  De absolute topper in polyether matrassen is deze koudschuim HR 60 matras. Daarnaast heeft dit koudschuim matras het voordeel dat het brandvertragend is. Dit matras geschikt over extra veerkracht en geeft u maximale ondersteuning waar u het nodig heeft.

  Meer informatie

Wij leveren al jaren aan deze hotels en vakantieparken

Wij leveren al jaren aan deze hotels en vakantieparken